Nyt on aika vaihtaa suodattimet ilmanvaihtokoneeseen.

Yli 50:n € tilauksiin ilmainen toimitus.
VALLOX, FLEXIT, SWEGON, ILTO, DEEKAX, ILOXAIR, DANTHERM, SALDA, SUNAIR, SYSTEMAIR, PARMAIR, KOMFOVENT.

VALLOX 145 SE / MV Suodatinsarja AKTIIVIHIILI

F7-paneelisuodatin, Aktiivhiili, ( tuloilma) : 288x306x96mm - 1 kpl  (EN 779 : 2012), ePM1 70% ISO 16890: 2016
G4-suodatinkangas, Aktiivhiili, (tuloilma): 288x306mm - 1 kpl, G4-suodatinkangas (poistoilma) 295x501mm - 1 kpl (EN 779 : 2012), Coarse 75% ISO 16890: 2016
Vallox-suodatinpakkaus Nro. 28 analogiset, AKTIIVIHIILI
46.00€ 56.00€

5 kpl tai enemmän – kysy hintaa :  info@suodatin24.fi

  • Merkki: VALLOX
  • Tuotenumero: VALLOX 145 CARBON
  • Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Mikä aktiivihiilisuodatin on?

Aktiivihiilisuodattimet ovat hyvin huokoiseksi käsiteltyä hienojakoista jauhemaista tai raemaista hiiltä. Mittavan pinta-alansa ansiosta aktiivihiili suodattaa enemmän saasteita ja allergeenejä kuin perinteinen hiili. 

Imeytymisen aikana ilman tai veden sisältämät orgaaniset yhdisteet reagoivat kemiallisesti aktiivihiilen kanssa ja tarttuvat suodattimeen. Mitä huokoisempaa aktiivihiili on, sitä enemmän epäpuhtauksia se suodattaa. Tällaisia suodattimia käytetään muun muassa vaarallisten aineiden poistamiseen kotikäyttöön tarkoitetuissa ilmansuodatusjärjestelmissä.


Mitä hyötyä aktiivihiilisuodattimesta on?

Aktiivihiilisuodattimen käyttöön liittyy useita etuja. Suodattimia voidaan käyttää terveydelle vaarallisten haitallisten yhdisteiden poistamiseen ilmasta. 

Aktiivihiilisuodattimia voidaan käyttää ilmanvaihtojärjestelmissä yhdessä HEPA-suodattimien kanssa tunnettujen allergeenien ja epäpuhtauksien suodattamiseen: 

pöly

nukka

homeitiöt

savu

tavanomaiset kotitalouskemikaalit

bentseeni ja muut haihtuvat orgaaniset yhdisteet

Hiilisuodattimet auttavat myös poistamaan epämiellyttävän hajun varmistaen siten sisäilman raikkauden. Yhdessä käytettynä aktiivihiilisuodattimet ja HEPA-suodattimet poistavat jopa 99,97 % kooltaan 0,3 mikronin pienhiukkaisista ja sitä suuremmista pienhiukkasista. Myös isommat hiukkaset, kuten vaikkapa itiöt, suodattuvat ilmasta. Aktiivihiilisuodattimista on hyötyä allergikoille ja muille epäpuhtaaseen ilmaan liittyvistä oireista kärsiville esimerkiksi passiiviselle tupakoinnille altistuttaessa. 


Arvostelut (0)

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä