Nyt on aika vaihtaa suodattimet ilmanvaihtokoneeseen.

Yli 50:n € tilauksiin ilmainen toimitus.
VALLOX, FLEXIT, SWEGON, ILTO, DEEKAX, ILOXAIR, DANTHERM, SALDA, SUNAIR, SYSTEMAIR, PARMAIR, KOMFOVENT.

DANTHERM HCV 700 F7+G4 suodatinsarja

G4, Z-line,paneelisuodatin (COARSE - 75%): 158x560x48mm - 1 kpl  (EN 779 : 2012) ISO 16890
F7, ePM1-60%, paneelisuodatin: 158x560x48mm - 1 kpl  (EN 779 : 2012) ISO 16890
35.00€

5 kpl tai enemmän – kysy hintaa:  info@suodatin24.fi

  • Merkki: DANTHERM
  • Tuotenumero: DANTHERM HCV 700 F7+G4
  • Saatavuus: 1-2 weeks

Kuvaus

SUODATINKEHYS on valmistettu kovasta,kosteuden kestävästä valkoisesta pahvista, joka sopii käytettäväksi kosteassa ympäristössä.Kartonkikehys on helppo poistaa käytöstä ja se aiheuttaa minimaalistaympäristövahinkoa.

SUODATINMATERIAALIT: Nykyaikainen synteettinen kaksikerroksinensuodatinmateriaali takaa pienemmän ilmanvastuksen (pienempi energiankulutus), tehokkaammansuodatuksen (pölyn imeytyminen) sekä suodattimen pitemmän käyttöiän (vähemmänpaineen laskua).Suodatin vastaa standardeja EN 779: 2012 ja ISO 16890 : 2016

SUODATTIMEN VAIHTAMINEN:

Valmistajatsuosittelevat vaihtamaan suodattimet 1-2 kertaa vuodessa, lämmityskauden alussaja lopussa. Riittävä taajuus riippuu talon sijainnista. Suodatinten tehovähenee vilkkaasti liikennöityjen teiden tai paljon siitepölyä levittävienpuiden läheisyydessä.

KÄYTÖSTÄ POISTAMINEN: Käytetyn suodattimen voi heittää tavanomaisen talousjätteenjoukkoon.

MIKSI SUODATTIMIA TULEE AJANMITTAAN VAIHTAA?

*Vanhatja likaiset suodattimet aiheuttavat ilmanvaihtojärjestelmissä paineen laskua,jonka tuloksena puhtaan ilman sisään virtaus vähenee, joka puolestaan heikentääsisäilman laatua.

*Vanhaja likainen suodatin edistää homeen leviämistä ilmanvaihtojärjestelmässä(varsinkin kosteassa ilmastossa), ja on terveydelle vakava riski. Kaikkeinyleisimpiä ovat hengitysteiden ärsytysoireet, kuten tukkoinen nenä, silmienkutina, kurkun kuivuus ja käheä ja kuiva yskä. Se saattaa aiheuttaa myösväsymystä ja päänsärkyä. Oireet ovat usein intensiivisempiä lapsilla. Huonosisäilma rasittaa erityisesti keuhkosairauksia ja allergioita poteviahenkilöitä, joiden hapensaanti on muutenkin heikentynyt.

*Uusisuodatin päästää ilmaa paremmin läpi, jonka tuloksena säästätilmastointilaitteen toiminnasta aiheutuvia sähkökustannuksia.


Arvostelut (0)

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä