Menu
Your Cart

PAUL NOVUS 300/450 G4+F7 alkuperäiset suodatinsarja

PAUL NOVUS 300/450 G4+F7 alkuperäiset suodatinsarja
PAUL NOVUS 300/450 G4+F7 alkuperäiset suodatinsarja

Suodatinsarja sisältää:

F7 / ePM10-60% panel suodatin-475x180x48mm x 1 kpl

G4 / Karkea 70% panel suodatin- 475x180x48 mm x 1 kpl

Valmistaja:

PAUL alkuperäiset suodatin                              

Yhteensopiva seuraavien mallin kanssa:

PAUL NOVUS 300/450

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei käännetty!
Huono Hyvä
Captcha
66.13€
Ex Tax: 53.33€
2 tai enemmän 55.80€
3 tai enemmän 54.77€
  • Stock: Varastossa
  • Malli: PAUL NOVUS 300/450 G4+F7 ORIGINAL
  • Weight: 0.50kg

Tuotteen kuvaus

SUODATINMATERIAALIT: Nykyaikainen synteettinen kaksikerroksinensuodatinmateriaali takaa pienemmän ilmanvastuksen (pienempi energiankulutus), tehokkaammansuodatuksen (pölyn imeytyminen) sekä suodattimen pitemmän käyttöiän (vähemmänpaineen laskua).Suodatin vastaa standardeja ISO 16890

SUODATTIMEN VAIHTAMINEN:

Valmistajatsuosittelevat vaihtamaan suodattimet 1-2 kertaa vuodessa, lämmityskauden alussaja lopussa. Riittävä taajuus riippuu talon sijainnista. Suodatinten tehovähenee vilkkaasti liikennöityjen teiden tai paljon siitepölyä levittävienpuiden läheisyydessä.

KÄYTÖSTÄ POISTAMINEN: Käytetyn suodattimen voi heittää tavanomaisen talousjätteenjoukkoon.

MIKSI SUODATTIMIA TULEE AJANMITTAAN VAIHTAA?

*Vanhatja likaiset suodattimet aiheuttavat ilmanvaihtojärjestelmissä paineen laskua,jonka tuloksena puhtaan ilman sisään virtaus vähenee, joka puolestaan heikentääsisäilman laatua.

*Vanhaja likainen suodatin edistää homeen leviämistä ilmanvaihtojärjestelmässä(varsinkin kosteassa ilmastossa), ja on terveydelle vakava riski. Kaikkeinyleisimpiä ovat hengitysteiden ärsytysoireet, kuten tukkoinen nenä, silmienkutina, kurkun kuivuus ja käheä ja kuiva yskä. Se saattaa aiheuttaa myösväsymystä ja päänsärkyä. Oireet ovat usein intensiivisempiä lapsilla. Huonosisäilma rasittaa erityisesti keuhkosairauksia ja allergioita poteviahenkilöitä, joiden hapensaanti on muutenkin heikentynyt.

*Uusisuodatin päästää ilmaa paremmin läpi, jonka tuloksena säästätilmastointilaitteen toiminnasta aiheutuvia sähkökustannuksia.

Käytämme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi ja sivustomme toimivuutta. Yksityisyyspolitiikka.